"Transferimde Çalımbay etkili oldu"

Kasımpaşalı oyuncudan Rıza Çalımbay sözleri

"Transferimde Çalımbay etkili oldu"

Kasımpaşa'nın golcü oyuncusu Fode Koita, açıklamalarda bulundu.

Transferimde Rıza hoca etkili oldu
Rıza Çalımbay uzun zamandır beni izliyoruzdu. Transferimde Rıza hoca tkili oldu. O zaman Kasımpaşa teknik direktörüydü.Teklif geldi ben de kabul ettim.

Bu kamp benim için fırsat
Bu kamp benim için fırsat. İyi değerlendirip ikinci yarıya iyi hazırlanmak istiyorum.Bizim takımımız açısından iniş ve çıkışlı bir ilk yarı geçti. Neredeyse geçen seneyle aynı puandayız. Çok yeni oyuncu geldi. Adapte olmaları veV alışmaları bir süre aldı. Handikaplar yaşadık. Çok çalışıp ikinci yarı daha iyi iş çıkarmalıyız.

Her maçı ayrı düşünmemiz gerek
Her maçı ayrı ayrı düşünenmiz gerekiyor. Her maçta kendimizi geliştirmeliyiz. Bun yaptıktan sonrada neden ligi en yüksek sırada bitirmeyelim diye düşünüyorum.

Forvet olarak kendimi daha iyi hissediyorum. Uzun yıllar forvet oynadım. Çok fazla iyi forvet oyuncuları var. O yüzden kimin gol kralı olacağını bilmiyorum.

İngiltere'ye gitme kararı. Eğer bir şey değiştirebilseydim İngiltere kararını değiştirirdim.

Önceliğim Kasımpaşa
Aslında öncelikle hedefim en iyi durumuma gideilmek. Gelecek hakkında bir şey bilmiyorum. Kontratımın sonuna geliyorum ama önceliğim Kasımpaşa. Ondan sonra ne olacağını bilmiyoruz.

İstanbul çok güzel bir şehir
İstanbul çok güzel bir şehir. Çok güzel restorantlar var. Arkdaşalarımla ailemle yemeğe gidiyorum. Çok faza güzel yer var burada, sürekli geziyorum. Sıkılmazsınız burada.

Süper Lig deyince aklıma gelen, agresif, atmosfer ve tutku geliyor.

En iyi takım Başakşehir
İlk yarı en iyi oynayan takım Başakşehir. Hem teknik hemde tatik anlamda çok kuvvetliler. Yedek ve ilk 11 oyuncuları çok hazır Etkileyici bir performans gösterdiler.

Kemal hoca iyi işler yaptı
Kemal Özdeş hakkında ise, İyi koç. Geçens ene iyi işler yaptı. Bu senede aynı şeyi tekrarlayacağımızı düşünüyorum.

beIN SPORTS

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor