Trabzon'un son transferi

Trabzonspor  23 temmuz 1982 doğumlu  Ankaraspor'un sağ kanat oyuncusu Ömer Aysan Barış'ın transferini bitirdi , TFF den bonservis işlemlerini yetiştirmeye çalışıyor. Sportif direktör Ünal Karaman'ın takıp ettiği transfer de  Ankarasporla her konuda anlaşm

Trabzon'un son transferi

Trabzonspor  23 temmuz 1982 doğumlu  Ankaraspor'un sağ kanat oyuncusu Ömer Aysan Barış'ın transferini bitirdi , TFF den bonservis işlemlerini yetiştirmeye çalışıyor. Sportif direktör Ünal Karaman'ın takıp ettiği transfer de  Ankarasporla her konuda anlaşmaya varıldı. Ömer'in bonservis işlemleri için Ankaraspor dan gelecek evraklar için bu kulüp ve TFF ile yazışmalar sürüyor. TFF nin Ankarasporlu futbolculara kulübün Bank asya ligine düşürülmesi nedeniyle verdiği özel transfer süresi bugece  saat 12 00 da sona eriyor.Transferin bitimine kısa süre kala Bordo Mavililer Ömer için Ankarasporla anlaşmaya vardı.

Ömer'in bonservis işlemlerinin büyük bir hızla  yetiştirilmesine çalışılıyor . Trabzonspor'un  saat 12 oo dan önce Ömer Aysan Barış'ın transferi için gereken faksları TFF ye gönderdi  Transferin  gerçekleştiği öğrenildi.

Önceki haberlerimiz:

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor