Cenap Serdar

Cenap Serdar

Trabzonu seviyorsan istifa et!

“Gülerim acınacak halimize” diye bir söz var ya işte tam oradayız şimdi, Trabzon spor takımı Türkiye gibi olmuş, herkes bir yandan vuruyor döküyor kırıyor ama tam anlamıyla yıkamıyor. Yıkamazlar da istedikleri kadar uğraşsınlar bu takımı yok edemezler. Şener ve diğer saz ekibi utanmadan sıkılmadan hala bu takımın başında hangi yüzle duruyor merak ediyorum doğrusu.Yazıklar olsun, bu takıma verebileceğiniz en büyük zararı verdiniz ve hala görevinizin başındasınız, Akhisar maçı sonrası FB TV de yayınlanan programda “Trabzonspor yenildi şimdi onun rakibi Orduspor ile oynuyoruz kadere bak ki Fenerbahçe’nin zirve için Ordu’yu yenmesi Trabzonspor’un işine yarayacak” sözleri konuşuldu, ey Sadri Şener bu sözlere layık mı senin taraftarın ne hallere düşürdün bu takımı. Lütfen bir kez arkanda bırakmakta olduğun enkaza bak ve gerçekleri gör artık.

Trabzonspor tarihine kara leke olarak geçtiniz artık istifa etmek için neyi bekliyorsunuz.


Sanırım yeni yapılacak stadyum, tesisler ve futbolcu transferli sizleri iştahlandırıyor. Öylemi, hiç heveslenmeyin bu saatten sonra size kimse o pastadan dilim vermez artık, eğer kongrede karşınıza kimsenin çıkmayacağını sanıyorsanız, büyük yanılgı içersindesiniz demektir. Kimse çıkmasa bile ben adayım karşınızda sayın Şener, sizlerden çok daha iyi bu işi yapacağıma da eminim. Artık bu takımın yakasından yönetim kurulunuz ve teknik ekibiniz ile düşün.

Akhisar maçını acı çeke çeke izledik, yanlış kadroya mı sinirlenelim yoksa şut atacak mecali kalmamış futbolculara mı gülelim ne yapacağımızı şaşırdık kaldık. Ligin dibine demir atmış bir takıma yeniliyorsunuz ve onu kendinize bilerek rakip yapıyorsunuz, bu kabul edilebilir mi? Bu sezon boyunca yapılan tüm maçlar için bir çok futbolcu hakkında söylenecek çok söz var ama şimdi sırası değil. Bu futbolcu kadrosu Orduspor maçında da böyle oynasın en az 3’ lük oluruz Allah korusun.

Trabzonspor yönetimine kim gelirse gelsin iyi niyetle yıllarca Karadeniz takımları ile iyi ilişkiler kurmaya çalışılmıştır. Ancak bu gün geldiğimiz noktada dakika 61 olduğu anda Samsun’da tüm seyirciler “Trabzon Kümeye” diye bağırıyorlar aynı slogan Ordu’da var. Hadi Orduspor ile düşmeme mücadelesi veriyoruz peki bir alt kümede düşmeme mücadelesi veren Samsunspor’a ne oluyor anlayan varsa bana da anlatsın.

Trabzonspor ile kendilerini aynı kefeye koymaya çalışan bu takımların gerçek amaçları bellidir Trabzon kümeye düşsün yok olsun gitsin amaç budur. O zaman yapılacak tek şey var bunlarla her türlü irtibat kademeli olarak kesilmelidir. Yeter artık şampiyon olmuş koskoca bir kulüp ve onun vefalı delikanlı taraftarları bataklıktaki sivrisineklerin sesini dinlemek zorunda değil, herkes haddini bilecek.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR