"Trabzonspor'un Ankragücü maçını izledim,zemin inanılmaz..."

Gençlerbirliği'nin hocası Sözeri de tepki gösterdi

"Trabzonspor'un Ankragücü maçını izledim,zemin inanılmaz..."

Spor Toto 1. Lig'de lider durumda bulunan Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Erkan Sözeri, Osmanlı Stadı'nın zemininin geldiği hale sitem etti. Trabzonspor'un Ankaragücü ile oynadığı maçı izlediğini söyleyen Sözeri, zeminin üçüncü dünya ülkelerinin sahaları gibi olduğunu söyledi.

"Sanırım maç da bu nedenle cuma günü oynanacak. Şöyle bir risk de var. Ne kadar doğru bilgi bilmiyorum, zeminin, içeride yapacağımız Tetiş Yapı Elazığspor maçına yetişmesi konusunda da bir risk var. Açıkçası içeride oynamak istiyoruz. İnşallah yetişir. Zemini düzeltirlerse, futbolun keyfi o kadar daha güzel olur. MKE Ankaragücü-Trabzonspor maçını seyrettim. Görüntü olarak, üçüncü dünya ülkesi sahası gibi gözüküyor. Burası başkent, gerçekten inanılmaz. İki-üç ay maç oynanmadı. Kimseyi de suçlamak istemiyorum ama bu sahayı kim yaptıysa onu bir sorgulamak lazım, 'Sen bu sahaya ne yaptın?' diye. Tesiste üç sahamız var, halı gibi. Tesisteki personelimiz gerçekten gözü gibi bakıyorlar."

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler