Trabzonspor Uğurlu ile evinde kazanamıyor

Trabzonspor Uğurlu’nun yönettiği evinde maçlarda kazanamıyor.

Trabzonspor Uğurlu ile evinde kazanamıyor

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında evinde Sivasspor ile karşı karşıya gelecek.

17.08.2018 Cuma günü saat 21:45’te oynanacak karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Serkan Çimen yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Bahattin Şimşek olacak.

Uğurlu, Trabzonspor’un en son Süper Lig’de deplasmanda 13.05.2018 tarihinde oynadığı ve 3-0 kazandığı Bursaspor maçında görev yaptı.

UĞURLU İLE EVİNDE KAZANAMIYOR

Yaşar Kemal Uğurlu Trabzonspor’un bugüne kadar 12 karşılaşmasında görev yaptı. Bordo mavililer bu maçlarda 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti. Uğurlu, Trabzonspor’un evinde oynadığı 7 karşılaşmada görev yaparken bordo mavililer 3 galibiyet ve 4 mağlubiyet elde etti. Trabzonspor, Uğurlu’nun evinde oynadığı 7 karşılaşmada hiç beraberlik almadı. Uğurlu, 12 karşılaşmada 3kez kırmızı kart çıkarırken 1 kez Trabzonsporlu oyunculara ve 2 kez rakip takım oyuncularına kırmızı kart gösterdi.

SİVASSPOR KARNESİ

Yaşar Kemal Uğurlu, Sivasspor’un bugüne kadar 7 karşılaşmasında görev yaptı. Sivasspor bu maçlarda 3 galibiyet 1 Mağlubiyet elde etti. 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Uğurlu, Sivasspor’un deplasmanda oynadığı 3 karşılaşmada 1 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Uğurlu Sivasspor maçlarında 6 kez kırmızı kartına başvurdu. 3 kez Sivassporlu oyunculara kırmızı kartını gösterirken 2 kez rakip takım oyuncularına gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor