Trabzonspor transferde ısrarlı

TFF tarafından Süper Lig'den Bank Asya 1. Ligi'ne düşürülen Ankaraspor'da futbolculara verilen transfer için ek süre bu gece saat 12.00'da dolacak.

Trabzonspor transferde ısrarlı

TRABZONSPOR'UN ÖMER AYSAN VE MURAT  TOSUN ISRARI

Trabzonspor Yönetim Kurulu bonservis bedeli ödemeden renklerine katmak istediği Murat Tosun, Ömer Aysan Umut Sözen için Ankaraspor'dan gelecek haberi bekliyor.

Ankaraspor Kulübü Genel Müdürü Ender Yurtgüven haber61.net'e yaptığı açıklamada, Trabzonspor Murat Tosun, Ömer Aysan Umut Sözen'a talip olduklarını belirterek, “Trabzonspor ile şu saate kadar bir anlaşma sağlayamadık. Trabzonspor Ömer Aysan ve Murat Tosun transferinde ısrarlı” dedi.

MURAT İÇİN BEŞİKTAŞ DEVREYE GİRDİ

Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Murat Tosun'u Beşiktaş'ın da istediğini kaydeden Yurtgüven, “Bize verilen sürenin dolmasına da az bir süre kaldı. Biz Trabzonspor'a anlaşma sağlarsak, bu iki futbolcuyu Trabzonspor'a vermek isteriz” diye konuştu.

Önceki haberlerimiz

:Ankara Alanzinho'yu istedi

TS 3 futbolcuyu her an bitirebilir
Selahattin Aydınlı / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor