"Trabzonspor kaliteli ekip"

Trabzonspor'un rakibinde hazırlıklar başladı

"Trabzonspor kaliteli ekip"
Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında Trabzonspor'un sahasında ağırlayacağı Yeni Malatyaspor'da hazırlıklar başladı. Teknik direktör Erol Bulut, karşılaşmadan puanlarla ayrılacaklarını söyledi.

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında pazar günü saat 16.00'da deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, başladı. Nurettin Soykan Tesisleri'nde teknik direktör Erol Bulut yönetiminde düzenlenen antrenmana hafif sakatlığı bulunan sağ kanat oyuncusu Chebake katılmazken, Arturo Mina ve Rahman Buğra ise ağrılarından dolayı çalışmayı yarıda bıraktı. Hafif tempolu koşudan sonra yakın pas, güç ve dayanıklılık çalışması yapan oyuncular, ardından taktik çalışarak antrenmanı tamamladı.

Trabzonspor ile Akhisarspor'un oynadıkları maçı izlediğini anlatan Bulut, şöyle konuştu: "Bireysel yetenekli futbolculara sahip kaliteli bir ekipler. Hızlı oynayan hücumda çoğunluk yaratmaya çalışan takım. Burak gibi Sosa gibi futbolcuları var. Ama biz yine Fenerbahçe maçında sergilediğimiz performansı aynı şekilde gösterirsek oradan kesinlikle puanlarla ayrılacağımızı düşünüyorum"

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler