Trabzonspor atamadı eski Trabzonsporlu attı

Trabzonspor maçında kalesinde devleşen Beto Osmanlıspor'dan 2 gol yedi.

Trabzonspor atamadı eski Trabzonsporlu attı

Haber61 - Spor Servisi - Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Göztepe Osmanlıspor'u konuk etti.


Geçtiğimiz hafta kalesinde devleşerek Trabzonspor'a gol izni vermeyen Göztepe kalecisi Beto, Osmanlıspor'dan biri penaltıdan olmak üzere 3 gol yedi. Demba Ba'nın 23. dakikadaki golü ile 1-0 öne geçen Göztepe Gouffran'ın 35. dakikadaki golü ile skoru 2-0 yaptı. 43. Dakikada Özer Hurmacı farkı bire indirirken 59. dakikada Cikalleshi ile skor 2-2 oldu. 84. dakikada Castro ile Göztepe tekrar öne geçerken 90+4. dakikada  Cikalleshi penaltıdan beraberliği getiren golü attı ve maç 3-3 sona erdi.

ÖZER HURMACI ATTI

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor karşısında gol yemeyen ve yaptığı kurtarışlarla dikkat çeken Göztepe kalecisi beto bu hafta Osmanlıspor karşısında biri eski Trabzonsporlu Özer Hurmacı'dan olmak üzere 3 gol yedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler