Trabzonlu futbolcu Hollanda’da parladı!

Trabzonlu futbolcu Halil Dervişoğlu, genç milli takıma davet edildi.

Trabzonlu futbolcu Hollanda’da parladı!
Haber61 Spor Servisi

Hollanda’nın Sparta Rotterdam takımında ocak ayında profesyonel sözleşme imzalayan Trabzonlu futbolcu Halil Dervişoğlu’nun Türkiye Milli Takım gözlemcileri tarafından U19 milli takımına davet edildiği öğrenildi.

18 yaşındaki genç forvet altyapısında oynadığı Hollanda ekibinde bu sezon 19 maça çıkarken 8 gol 5 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Sparta Rotterdam kulübü oyuncunun yükselen performansı sonrasında yeni sözleşme imzalatırken Milli Takım yetkilileri de harekete geçti. Halil’i milli takıma kazandırmak isteyen yetkililerin alt kategoriler için davette bulunduğu kaydedildi.

Trabzonlu futbolcu şimdiden bir çok kulübün radarına girdiği kaydedilirken ailesinin de Trabzonspor'a ulaşmaya çalıştığı ve Halil'in değerlendirilmesini istediği öğrenildi.

Trabzonlu oyuncu Hollanda’da parladı!

MİLLİ TAKIMDA 2 TRABZONLU

Öte yandan Halil Dervişoğlu’nun milli daveti kabul etmesi durumunda Hollanda U19 Milli Takımı’nda Ferdi Kadıoğlu ile birlikte iki Trabzonlu futbolcu olacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor