Trabzon’dan 4 sporcu kampa çağırıldı

Boks federasyonu tarihi ayıptan döndü

Trabzon’dan 4 sporcu kampa çağırıldı

Türkiye Boks Federasyonu kamp programını değiştirerek Trabzon’dan 4 sporcuyu kampa dahil etti. Son yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi.

TÜM BOKS CAMİASININ DİKKATİNE

Önümüzdeki hafta başlayacak olan Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonasına istinaden teknik kurul kararı ile tasarruf tedbirleri göz önüne alınarak derece yapmaya en yakın sporcuların şampiyonaya götürülmesine karar verilmişti. Ancak Türkiye Boks Federasyonu Yönetim kurulu, başkan, asbaşkan, bazı yönetim kurulu üyeleri ve teknik kurul Cumartesi günü toplanmıştır. Toplantı sonucunda Asbaşkan Sayın Mustafa Akkaya sporcuların ve ailelerin mağdur olmamaları için bu dört sporcunun şampiyona boyunca tüm konaklama masraflarını içeren finans sorununu çözmüştür. Sporcuların ulaşım, vize ve harcırah ücretleri Federasyonumuz tarafından karşılanacaktır.

Sporcuların şampiyona katılım işlemlerinin Federasyonumuz tarafından en kısa zamanda başlatılacağını tüm boks kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.

Peki ne olmuştu?

Levent Ustabaşı'nın konu ile ilgili yazısını okumak için tıklayın!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor