Trabzon'da filede büyük kapışma

Trabzon’da liselerarası Voleybol İl Birinciliğinde Beşikdüzü ve Sürmene ekipleri şampiyon oldu.

Trabzon'da filede büyük kapışma
Trabzon’da liseli öğrencilerin filedeki kapışmasında zirveye, kızlarda Beşikdüzü Anadolu Lisesi, erkeklerde ise Sürmene Hasan Sadri Yetmişbir Anadolu Lisesi kuruldu. Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada, batı-ve doğu gruplarında dereceye giren takımlar, Yomra Spor Salonunda düzenlenen final maçlarında ter döktü.

KIZLARDA BEŞİKDÜZÜ

Nefes kesen maçlar sonunda Okulsporları Voleybol Genç (A) Kızlar’da birinciliği, Vakfikebir Fen Lisesi’ni final maçında yenen Beşikdüzü Anadolu Lisesi kazandı. Son yılların yenilgisiz ekibi Affan Kitapçıoğlu Anadolu Lisesi ise bu unvanını bu yıl kaybetti, üçüncülükle yetinmek zorunda kaldı. Kanuni Anadolu Lisesi takımı da turnuvayı dördüncü olarak tamamladı.

ERKEKLERDE SÜRMENE

Voleybol Genç (A) Erkeklerde ise şampiyon, başarılı bir performans gösteren Sürmene Hasan Sadri Yetmişbir Anadolu Lisesi oldu. Baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan final maçında kaybeden Vakfıkebir Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi ikinci olurken, Araklı Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Akçaabat 17 Şubat Anadolu Lisesi de dördüncülüğü elde etti.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Turnuvada dereceye giren takımlara ödüllerini Yomra Kaymakamı Hasan Balcı, Spor İlçe Müdürü Cengiz Aydoğdu, Sürmene Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Revi ile Beşikdüzü Spor İlçe Müdürü Köksal Kocaman, Sürmene Spor İlçe Müdürü Kağan Seymen ve okul yöneticileri verdi. Şampiyon olan takımlar, gelecek ay düzenlenecek olan grup maçlarında Trabzon’u temsil edecek.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler