Trabzon'da 10 branşta 965 sporcu ile tam gaz

Trabzon Büyükşehir Belediyespor’da çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Trabzon'da 10 branşta 965 sporcu ile tam gaz

Yetiştirdiği sporcularla Trabzon ve ülke sporuna önemli katkılar sağlayan Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulübü çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Demir antrenman yapılan salonları ziyaret ederek sporcu ve antrenörlerle birlikte oldu. Müsabık 200 sporcuya eşofman, antrenman malzemesi ve çanta veren Demir, amaçlarının Trabzon ve Türk sporuna başarılı sporcular kazandırmak olduğunu söyledi. Sportif Direktör Yaşar Ulusoy, yönetici Tayfun Yurtsever ve Genel Sekreter Osman Çift ile birlikte Cemal Kamacı, Kalkınma Gençlik Merkezi ve Denge Spor Merkezi’ni ziyaret ederek sporcu, antrenör ve velilerle bir araya gelen Demir, yaptıkları çalışmalarda kendilerine her türlü desteği veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya’ya teşekkür etti.

Trabzon'da 10 branşta 965 sporcu ile tam gaz
 
10 branşta 538’ lisanslı olmak üzere yaklaşık 965 sporcu ile gerek ulusal gerekse uluslararası turnuvalarda aldığı başarılı sonuçlar ile büyük bir camia olduklarını kaydeden Demir, “Salon sporlarında Trabzon’un en büyük spor kulübüyüz. Her geçen gün büyümeye de devam ediyoruz. Bazı branşlarda milli takımlarda da görev yapan 15 tecrübeli antrenör ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde başarı çıtasını daha da yukarılara çıkararak 2020 yılında Tokyo’da yapılacak olimpiyatlarda ülkemize madalyalar kazandırmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Trabzon'da 10 branşta 965 sporcu ile tam gaz
 
Gerek tesis anlamında gerekse spor malzemesi anlamında her geçen gün ilerleme kaydettiklerini ve bu yöndeki gayretlerini artırarak sporculara daha çok destek vermek istediklerini ifade eden Demir, “Boks, Karate, Tekvando, Güreş, Judo, Yüzme, Tenis, Kick-Boks, Muay Thai ve Atletizm olmak üzere 10 branşta 2017 yılında ulusal ve uluslararası turnuvalarda birçok şampiyonluklar ve dereceler elde ettik. Bir spor kenti olan Trabzon’un var olan misyonunu daha da yukarılara çıkarmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Gerek ulusal gerekse uluslararası turnuvalarda başarılı dereceler elde eden sporcularımızla gurur duyuyoruz” sözlerine yer verdi.
 
Ziyaretlerde sporculara eşofman, antrenman malzemesi ve çantalarını takdim eden Demir’e sporcular, antrenörler ve veliler desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Trabzon'da 10 branşta 965 sporcu ile tam gaz

Trabzon'da 10 branşta 965 sporcu ile tam gaz

Trabzon'da 10 branşta 965 sporcu ile tam gaz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor