Trabzon Futbol Günleri sona erdi

Kadir Özcan Tesisleri’nde, ilkokullar arası düzenlenen Trabzon Futbol Günleri sona erdi.

Trabzon Futbol Günleri sona erdi

Bu yıl 32 takımın katılımıyla ikincisi düzenlenen, Geleneksel Trabzon Futbol Günleri, bugün yapılan final maçının ardından sona erdi.

Buna göre, Akçaabat Merkez İlkokulu ile Zehra Kitapçıoğlu İlkokulu arasında oynanan final müsabakasını 2-1 kazanan Akçaabat Merkez İlkokulu, turnuvanın şampiyonu oldu. Yavuz Selim İlkokulu ile Yaylacık İlkokulu arasında oynanan 3. Maçının kazananı ise 3-1’lik skorla Yavuz Selim İlkokulu oldu.

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Turnuvanın ardından ise ödül töreni düzenlendi. Şampiyon Akçaabat Merkez İlkokulu’nun ödülünü Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, 2. Olan Zehra Kitapçıoğlu İlkokulu’nun ödülünü, Trabzonspor Amatör Branşlar, Personel ve Stadyum Koordinatörü Burhan Cahit Erdem, 3. Olan Yavuz Selim İlkokulu’nun ödülünü TÜFAD Trbzon Şubesi Başkanı Hayri Tekelioğlu, 4. Olan Yaylacık İlkokulu’nun ödülünü Trabzonspor Gençlik ve Geliştirme Teknik Sorumlusu İhsan Derelioğlu verirken, turnuvaya katkılarından ötürü hakemlere teşekkür plaketini ise Trabzonspor Futbol Akademisi İdari Koordinatörü Cemil Canalioğlu sundu.  

Trabzon Futbol Günleri sona erdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor