Taha Gür artık Trabzon FK’lı

Taha Gür Hekimoğlu Trabzon FK ile sözleşme imzaladı.

Taha Gür artık Trabzon FK’lı

Hekimoğlu Trabzon FK’da sağ bek, sağ ve sol kanat mevkiinde geçtiğimiz sezonlarda başarılı bir performans sergileyen Taha Gür ile üç yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan kulüp amatör branşlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Selami Ayyıldız, “Iki sezondur Çaykur Rizespor’dan kiraladığımız genç oyuncumuz Taha Gür’ü kulübünden bonservisiyle birlikte alarak 3 yıllık sözleşme imzaladık. Bu transferin gerçekleşmesinde hassasiyet gösteren Çaykur Rizespor yönetim kuruluna teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Ayyıldız, “Taha, genç ve gelecek vaat eden yetenekli bir futbolcu. Son iki sezondur kulübümüzde gösterdiği performansla herkesin beğenisi kazanan değerli bir kardeşimiz. Dileğimiz Taha’nın bundan sonra performansını daha da arttırarak milli takım seviyesine kadar ulaşması. Kendisine ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Taha Gür’de imza töreninde yaptığı açıklamada, “yeniden Hekimoğlu Trabzon FK ile anlaşmaktan çok mutluyum. Tabi bu anlaşma diğerlerinden farklı bir anlam içeriyor. Bugün attığım imza ile tamamıyla bu kulübün oyuncusu oldum. Bu bana daha ağır bir sorumluluk yüklüyor. Bana inanan ve güvenenlerin beklentilerini boşa çıkarmamaya çalışacağım” dedi.

TAHA GÜR’ÜN KARİYERİ

2 Aralık 1996 yılında İzmit’te dünyaya gelen genç futbolcu, futbola 2005 yılında Kocaeli Yüksek Öğrenimspor’da başladı. Daha sonra sırasıyla, Belediye Derincespor, Çaykur Rizespor ve Hekimoğlu Trabzon FK’ da oynadı. Sağbek, Sağ ve Sol kanat mevkilerinde oynayan Taha Gür’ün TFF 3. Ligde 60 resmi müsabakası bulunurken bu maçlarda 8 kez rakip fileleri havalandırdı.

Taha Gür artık Trabzon FK’lı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor