Süper Ligde 3 takım küme mi düşecek?

UEFA'nın TFF'ye 3 takımı küme düşürün yönünde talimat gönderdiği iddiası bomba etkisi yarattı.

Süper Ligde 3 takım küme  mi düşecek?

UEFA'dan Türk futboluna şok bir yaptırım uygulayacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü.


TFF yetkilileriyle UEFA yetkilileri perşembe günü bir toplantı yaptı. Yapılan toplantıda TFF'den 3 büyük takımın küme düşürülmesinin istendiği iddia edildi. Şike kumpası davası ile ilgili UEFA'dan çarşamba günü bir açıklama yapılacağı ve Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ligden düşürülmesini isteyeceği belirtiliyor.

2024 olimpiyatlarına aday olan Türkiye'nin problem yaşamaması için bu polemiklere son vermek gerektiği de konuşuluyor.

BEŞİKTAŞ MUAF TUTULACAK

TFF'nin küme düşme cezalarının yerine önümüzdeki sezon geçerli olmak üzere, puan silme ve para cezası verilmesini talep ettiği, bu cezalardan Beşiktaş'ın muaf tutulmasını istedikleri de iddia edildi.

İKİ İSTİFA!

Yapılan görüşmeler sonucunda oluşturulan bu ceza listesinden Beşiktaş'ın çıkarılmaması durumunda TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in istifa edeceği de iddialar arasında.

UEFA'nın çarşamba günü bir bildiri yayınlayacağı iddia edilirken, bu bildiri öncesinde de Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bu konuları öne sürerek salı günü başkanlıktan istifa edeceği de öne sürülüyor. (Babaspor)

Süper Ligde 3 takım küme  mi düşecek?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler