Sualtında dev kapışma

Sualtı Ragbisi Büyükler Federasyon Kupası Ve Milli Takım Aday Kadro Seçmeleri Trabzon’da Başlıyor 

Sualtında dev kapışma
Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından gerçekleştirilecek olan ve Sualtı Ragbisi  A Milli Takım aday kadrosunun da belirleneceği Sualtı Ragbisi Büyükler Federasyon Kupası müsabakaları Trabzon’da yapılacak.  

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün destek verdiği Federasyon Kupası maçları 3-4 Şubat’ta Trabzon Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilecek. Kupa maçları, 7 spor kulübünden 7 erkek ve 6 bayan takımının mücadelelerine sahne olacak. 

Geçen yıl gençlerde Avrupa Şampiyonluğu kazandığımız, dünyadaki en zor spor branşlarından biri olarak kabul gören sualtı ragbisindeki kupa mücadelesi, Sualtı Ragbisi A Milli Takım aday kadrosunun da belirlenmesini sağlayacak. 

Organizasyona desteklerinden dolayı Trabzon Valiliği’ne, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne, Trabzon Belediyesi’ne teşekkür eden Federasyon Kupası organizasyonuyla ilgili TSSF Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen ve Federasyon TSSF Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen katılan takımlara başarılar diledi. 

Maçlar esnasında yapılacak değerlendirmeler çerçevesinde A Milli Takım aday kadromuzu da belirleyeceklerini vurgulayan Özen, “Sualtı ragbisinde uluslararası yarışmalarda son yıllarda çok güzel bir çıkış yakaladık. Takımlarımızın başarısı ve sporcularımızın performansı gerçekten iyi düzeyde.. İnşallah bu yıl uluslararası organizasyonlarda başarı grafiğimizi daha üst noktalara taşıyacağız” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor