Rodallega: "Teknik Direktörün güveni etkili oldu."

Hugo Rodallega Kolombiya basınına açıklamalarda bulundu.

Rodallega: "Teknik Direktörün güveni etkili oldu."

Trabzonspor'un 2018-2019 Sezonu'na iyi bir başlangıç yaparak 3 maçta 3 gole ulaşan Rodallega, "Attığım goller için mutluyum, iyi bir başlangıç yaptım ama malesef önceki maçta iki puan kaçırdık, sonuçta lig yeni başlıyor, çalışmaya devam etmeli ve maçları kaçırmamalıyız." dedi.

Buna ek olarak geçtiğimiz hafta oynanan maçta iyi bir gol atan oyuncu, Trabzonspor'un başarı anahtarının Ünal Karaman'a güvenmek olduğunu söyledi ve "Bu üç maç boyunca bana güvendi ve benden her zaman çalışmamı, hazır ve sakin olmam gerektiğini söyledi." dedi.

Bu sezon ki hedeflerinin net olduğunu söyleyen Rodallega,"Tabiki de her zaman üst sıralar için savaşacağız. Forvet bölgesinde oynayıp goller atacağım ve böylece yarışı sürdüreceğiz."

Kolombiyalı golcü, Türkiye'de geçirdiği zaman boyunca, kendisinin ve ailesinin ülkeye tam olarak alıştığını ve formasındaki ismi ve numarasını neden değiştirdiğini de açıkladı.

"Bu ülkeden çok memnunuz ve bize her zaman saygı duyuyorlar. Zaten kültürü de biliyoruz. İnsanlar çok minnettarlar ve işinizi sahada görmek isterler. Forma konusuna gelince eşimin doğum tarihi için ve rahmetli babamın amatör olarak futbol oynarken kullandığı forma numarası olan '7' yi seçtim. İsim olarak her zaman 'Rodallega' yı kullandım ama Kolmbiya'da herkes beni 'Hugoita' olarak tanıyor." dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler