Rize başkanından Trabzonspor sözleri; Konuşacağımız mevzular var

Rizespor başkanı Hasan Kemal Yardımcı Trabzonspor ile ilgili konuştu

Rize başkanından Trabzonspor sözleri; Konuşacağımız mevzular var

Spor Toto 1. Lig'de bitime bir hafta kala şampiyon olarak Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Hasan Kemal Yardımcı, Trabzonspor ile yaşadıkları gerginliğe ilişkin, "Trabzonspor'a kapımız açık. Konuşacağımız mevzular var. Çözülmeyecek hiçbir şey yok." dedi.


Artvin'den Samsun'a kadar Çaykur Rizespor forması giymiş, emek vermiş, gönül bağı olan herkesi hatırlamaya çalışarak cumartesi günü şampiyonluk etkinliğine davet etmek için çalıştıklarını belirten Yardımcı, "Çaykur Rizespor'un tarihini ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Rizeli, Trabzonlu ayırımı yapmadım. Çağırdığımız Trabzonlu dostlarımız buna memnuniyetle dönüş yaptıklar. Çoğu geleceğini ifade etti. Mutlu günümüzde sporun, dostluk, kardeşlik barış olduğunu bütün Türkiye'ye ilan etmek istiyoruz." diye konuştu.

Yardımcı, şampiyonluk kutlamalarında Trabzonspor Kulübü Başkanı ve yöneticilerini ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını vurgulayarak, "Maça gelmeleri bizi elbette mutlu eder ama maçtan önce yapılması gerekenler var. Trabzonspor'a kapımız açık. Konuşacağımız mevzular var. Çözülmeyecek hiçbir şey yok. Çünkü biz Spor Toto 1. Lig'e düştük ve kendi dizlerimiz üzerinde ayağa kalktık. Bu bize bir rahatlık getiriyor. Bizim kimse ile bir hesabımız yok. Olanların bir daha yaşanmaması için hoş olmayan sosyal medya mesajları paylaşılmamalı. Bu hayat, bu futbol buna değmez." şeklinde görüş belirtti.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler