Remy için Galatasaray da devrede!

Trabzonspor'un istediği Remy'le Galatasaray da ilgileniyor.

Remy için Galatasaray da devrede!

Trabzonspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ında transfer girişimlerini doğruladığı Loic Remy için Galatasaray da devreye girdi. Remy'nin sarı kırmızılı takımdaki vatandaşı Gomis nedeniyle Galatasaray'a daha yakın olduğu iddia edildi.

İşte Galatasaray ve Remy iddiası;

Trabzonspor ile adı anılan Fransız forvetin, vatandaşı Gomis’i arayarak Galatasaray’la ilgili bilgiler aldığı ve gelmek için çok istekli olduğunu söylediği öğrenildi. Las Palmas’ta sorunlar yaşayan 31 yaşındaki Fransız golcünün, Gomis’le yaptığı görüşmede, şunları söylediği belirtildi:

“Galatasaray’ın bana ilgisini duyuyorum. Umarım bu doğrudur. Büyük hedefleri olan, her yönüyle bir oyuncu için cazip bir kulüp. Benim için yeni bir sayfa olabilir.” 

Fransa Milli Takımı’ndan dostu olan Remy için aracı olabileceğini söyleyen Gomis’in, “Galatasaray’da bildiğinden çok daha fazlası var. Hayatımın en doğru kararlarından birini buraya gelerek verdim. Sen de gelirsen aynı hisler içerisinde olacaksın” yanıtını verdiği bildirildi.

Profile uyuyor

Galatasaray’da transferde öncelik şu an sol bek olsa da, teknik kadro, hem forvet hem de yeri geldiğinde sol önde oynayabilecek bir futbolcu istiyor. Gomis’e alternatif olabilecek potansiyelde görünen, ayrıca kanatlarda da son derece etkili olan 31 yaşındaki futbolcuya bu nedenle sıcak bakıldığı bildirildi.

Fatih Terim ve ekibinin yapacağı son değerlendirmenin ardından bu futbolcunun transfer için düğmeye basılacağı belirtildi.

(Skorer)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor