Milli futbolcudan dev transfer!

Uzun süredir Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna karmak isteyen Arsenal'in transferde sona geldiği belirtildi.

Milli futbolcudan dev transfer!

İki sezon önce Altınordu'dan Freiburg'a transfer olan Çağlar Söyüncü kariyerinde dev bir adım daha atmak üzere... Genç stoperin Arsenal'e transferinde sona gelindiği belirtildi. 

İngiliz The Sun Gazetesi'nde yer alan habere göre, iki sezondur Freiburg'da etkileyici bir performans sergileyen 22 yaşındaki stoperin transferinde iş artık tarafların el sıkışmasına kaldı. 

Çağlar'ın menajeri Mustafa Doğru da yaptığı açıklamada Arsenal'in şef scoutu Sven Mislintat'ın Dortmund'da çalıştığı dönemde de Çağlar'ı istediğini söylemişti. 

40 milyon euro!

2 sezon önce yaz sezonunda Altınordu'dan 2,6 milyon euroya Freiburg'a transfer olan Milli oyuncunun tam 40 milyon euroluk bedelle Londra'nın yolunu tutması bekleniyor. 

Topçular ayrıca savunmaya Çağlar'dan önce iki önemli takviye daha yapıp, Juventus'lu sağ bek Stephan Lichtsteiner ve Sampdoria'lı ön libero Lucas Torreira'yı da kadrosuna katmıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor