Metin hoca istifa etmiş, bence yanlış bir karar

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı, Giresunspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Metin hoca istifa etmiş, bence yanlış bir karar" dedi.

Metin hoca istifa etmiş, bence yanlış bir karar
Spot Toto 1. Lig'in 20. haftasında İstanbulspor, deplasmanda Akın Çorap Giresunspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından değerlendirmede bulunan İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı, “Kazandığımız için mutluyuz. Maç genelde Giresunspor'un hakimiyetinde geçti. Fakat maç bizim daha önceden planladığımız gibi şekillendi” değerlendirmesinde bulundu.

Metin Diyadin’in istifasına ilişkin de açıklamalarda bulunan Avcı, “Giresunspor gerçekten iyi bir takım yapmış, şampiyonluğa oynayabilecek iyi bir kadro kurmuşlar. Bunda Metin hocanın da payı çok büyük. Biraz önce öğrendim Metin hoca istifa etmiş galiba. Bence yanlış bir karar, acele ile verilmiş bir karar olmuş. Bence biraz düşünmek lazım. Çünkü Metin hoca iyi bir kadro kurmuş. Bugün burada bizim dışımızda herhangi bir takım olsaydı herhalde çıkamazdı diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor