"Kumpas yok" haberi uçtu!

Fenerbahçe Beşiktaş maçında yaşanan olaylarla ilgili "Kumpas" iddialarını çürüten haber yayından kaldırıldı!

"Kumpas yok" haberi uçtu!
Haber61 Spor Servisi

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalindeki Fenerbahçe-Beşiktaş maçında yaşanan olayların hemen ardından başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, sarı lacivertli camia ve basının önemli bir kesimi “Kumpas var” iddiası ortaya atmıştı. Bu iddia üzerine de İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde yürütülen soruşturmada, olayların arkasında herhangi bir organizasyon olmadığı tespit edilerek Organize Suçlarla Mücadele ekibi soruşturmadan çekildi.

Bu gelişme “Kumpas” iddialarını çürütürken Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin soruşturmadan çekildiği haberini yapan ve manşetine taşıyan TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in holdingine ait Milliyet gazetesinin spor sayfası Skorer internet sitesi oldu. Haber kısa sürede yayılırken ilginç bir gelişme yaşandı ve kumpasın olmadığını kanıtlayan bu haber bir anda Milliyet’ten kaldırıldı. Haber61 dahil bir çok sitede Milliyet kaynağı ile “Kumpas yok” haberi yer alırken haberin asıl sahibinde yayından çekilmesi dikkatlerden kaçmadı.

İlgili haberi okumak için tıklayın
kumpas yok

Kamuoyunu yanıltan ve algı yapılan “Kumpas var” iddiasını adeta “ofsayta” çıkartan bu haberin hangi amaçla kaldırıldığı büyük merak konusu oldu. 

MİLLİYET'TE YER ALAN VE KALDIRILAN HABER
milliyet
milliyet
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor