Kocaman: Pereira her maç yapıyor!

Aykut Kocaman maçın ardından açıklamalarda bulundu

Kocaman: Pereira her maç yapıyor!
Trabzonspor Fenerbahçe maçının ardından sarı lacivertlilerin teknik direktörü Aykut Kocaman açıklamalarda bulundu.

Kocaman şöyle konuştu;

Gole kadar net şekilde planladığımız gibi gitti. Doğru oynadık 2-3 farklı öne geçebilirdik. Trabzonspor'un ani ataklarını önleyerek doğru oynadık. Her türlü galibiyete çok yakındık. Çok üzgünüm şuanda. Golden sonraki bölümde çok kötü olmamakla birlikte işin bireyselleştiği bölüm oldu. Trabzonspor ilk net pozisyonda gol attı. Maç oradan sonra çok daha farklı olabilirdi. Sonraki süreçte beraberliği bulduk. Temelde bakıldığında bu atmosferde zor bir deplasman. Elimizdeki iki puanı yitirdik. 

İlk yarıda çok net Pereira'nın her maç yaptığı net kırmızı kart. Kucka ile beraber. İkinci yarıda ise Fernandao'ya da verilebilirdi belki. Ama ilk yarıda verse maç bitecekti. Bugün hakem ikinci yarıda kaliteyi düşürdü. Kendi kalitesine yakışmadı. 

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler