Hekimoğlu Trabzon FK imzayı attırdı

Hekimoğlu Trabzon FK Hakan Aydın ile nikâh tazeledi.

Hekimoğlu Trabzon FK imzayı attırdı

Hekimoğlu Trabzon FK da iç transferde yeniden anlaşmaya vardığı Hakan Aydın ile nikâh tazeledi. Hekimoğlu FK Yönetim Kurulu üyesi Ali Yavuz Güner’in hazır bulunduğu imza töreninde Samet Aydın ile sözleşme imzalandı. 


İmza töreninde konuşan Samet Aydın, “Profesyonel hayata başladığım kulübümde yeniden sözleşme imzaladığım için çok mutluyum. Hayatımın en güzel günlerini bu kulüpte geçirdim. Şampiyonluklar yaşadım. Geçmişte bize bu imkânları sunan Ömer Hocam ve Düzyurtspor yönetimine çok teşekkür ediyorum. Şimdi ortada yeni bir yönetim yeni bir anlayış ve yeni bir proje var. Bu beni ve arkadaşlarımı çok heyecanlandırıyor. Bir an önce ligin başlamasını iple çekiyorum. İnşallah çok güzel bir futbol sezonu geçireceğiz” dedi.

Hekimoğlu Trabzon FK yönetim kurulu üyesi Avukat Ali Yavuz Güner, “İç transferde yeniden Samet arkadaşımızla sözleşme imzaladık. Kendisi bu kulübe önemli hizmetleri olmuş bir arkadaşımız. Gerek futbolu gerekse de kişiliği ile kulübümüze daha büyük hizmetleri olacaktır. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Transfer çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Yavuz Güner, “Futbol Şubesinden Sorumlu yöneticilerimiz Yavuz Şan ver, Mehmet Köroğlu ve Menejerimiz Serkan Ünver yoğun bir çalışma dönemi geçiriyorlar. Kendilerine teşekkürü ayrıca bir borç biliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor