Hakem Öztürk maça damga vurdu

Trabzonspor Kasımpaşa maçının hakemi Öztürk maça damga vurdu

Hakem Öztürk maça damga vurdu

Trabzonspor'un dün akşam oynadığı Kasımpaşa maçında hakem faciası yaşandı.

Hakem Ümit Öztürk, verdiği hatalı kararlar ve çıkardığı yanlış kartlarla mücadeleyi adeta çığırından çıkardı. Hakem Öztürk'ün verdiği ilk hatalı karar, Kasımpaşa'nın attığı üçüncü golde geldi. Bernard Mensah, Trabzonspor fileleri havalandırdığı golden hemen önce bordo-mavili oyuncu Tomas Hubocan'a dirsek atarak, Slovak oyuncuyu yere indirdi. Herkes faul düdüğü çalınmasını beklerken, hakem Ümit Öztürk pozisyona 'devam' dedi ve Mensah'ın attığı golle skor bir anda 3-1 oldu.

Bordo-mavili taraftarlar 3. golün ardından hakemin kararını yuhalayarak tepkilerini gösterdi. Trabzonsporlu futbolcular ise skorun verdiği etkiyle son derece sinirli bir şekilde soyunma odasına gitti. Hakemin hatalı kararları ikinci yarıda da sürdü. Sırasıyla Sosa, Onazi, Kucka ve Burak Yılmaz'a üst üste gösterdiği sarı kartlarla Trabzonspor'un hızını kesen hakem Öztürk; 77'de Okay Yokuşlu, 87'de de Tomas Hubocan'a kırmızı kart göstererek bordo-mavililerin sahadan mağlup ayrılmasına neden oldu. Bu kartlar büyük tepkilere neden oldu..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor