Göztepe’de kaptanlar ayrıldı

Spor Toto Süper Lig’de teknik direktörlük görevine Bayram Bektaş’ı getiren Göztepe’de üç oyuncuyla yollar ayrıldı.

Göztepe’de kaptanlar ayrıldı

Geçen sezon Göztepe'nin kaptanlığını yapan Selçuk Şahin, Sabri Sarıoğlu ve ikinci kaleci Günay Güvenç ile yollar ayrıldı.

Teknik Direktör Tamer Tuna ile yolları ayıran ve teknik direktörlük görevine Bayram Bektaş’ı getiren Göztepe’de değişim rüzgarları esmeye devam ediyor. Takımı gençleştirmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim; sözleşmeleri sona eren Selçuk Şahin ve yedek kaleci Günay Güvenç ile sözleşme uzatmazken, bir sezon daha sözleşmesi bulunan Sabri Sarıoğlu ile de karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Geçen sezon takıma dahil olan ve kaptanlık görevini yürüten 37 yaşındaki Selçuk Şahin geçtiğimiz yıl 27 karşılaşmada görev yaparken, ikinci kaptan olan Sabri Sarıoğlu da 29 kez Göztepe formasını terletti.

Son iki sezonu Göztepe’de geçiren ve Play-off şampiyonluğu sevinci yaşayan Günay Güvenç ise geride kalan sezonda 6 resmi müsabakada görev aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler