Genç futbolcu açıkladı: "Trabzonspor beni istedi"

Yurtdışında forma giyen genç oyuncu Trabzonspor'un kendisini istediğini açıkladı.

Genç futbolcu açıkladı: "Trabzonspor beni istedi"

Sion'da forma giyen Salih Uçan, liglerin devre arasına girmesiyle birlikte, bir çok konuda açıklamalarda bulundu. Uçan Bucaspor'da oynadığı dönemde Trabzonspor'un kendisini istediğini söyledi.


Bucaspor'un Süper Lig'den düşmesinin ardından ertesi sene kendisine birçok teklif geldiğini söyleyen ancak transfer döneminde Aykut Hoca ile konuştuktan sonra kararını Fenerbahçe'den yana kullanan Salih Uçan, "Transfer dönemi kolay bir dönem değil. Ben Bucaspor'dan da Fenerbahçe'ye gelirken beni Eskişehirspor, Trabzonspor, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Rubin Kazan istiyordu. Ben o zaman Bucaspor ile 1'inci Lig'de oynuyordum. Takımın genç yıldızı gibiyim. O zaman da Bucaspor Süper Lig'den düşmüş, paraya ihtiyacı var. Finansal bir durum var. O sene lig bitti: Başkan dedi ki Salih seni satıyorum ben. Rusya'ya, Rubin Kazan'a seni satıyorum dedi, çünkü en çok parayı onlar veriyor. Finansal sıkıntılar var. Bende ondan öncesine kadar Milli takımlarla gitmişim hep Rusya'ya buz gibi bir yer. Yemek sıkıntılı falan. Başkanım 'ben gidemem Rusya'ya yapamam' dedim. 'Salih para ihtiyacımız var' dedi. Sonrasında Eskişehirspor aradan çıktı. Trabzonspor aradan ayrıldı. Beşiktaş ile Fenerbahçe kaldı. Beşiktaş 1.4 Milyon Euro verdi. Feda dönemlerinde parayı da 10'a falan böldüler, öyle bir şeyler vardı. Fenerbahçe direk veriyordu parayı. O zaman ben de Aykut Hoca ile konuştum. Salih dedi 'seni istiyorum, senin için iyi, güzel planlarım var' dedi.  Böyle olunca bende direk Fenerbahçe'yi istiyorum dedim. O zaman Beşiktaş'ta hoca yoktu, belli değildi daha. Bir de Aykut Hoca'nın yaklaşımı böyle olunca, Fenerbahçe'yi istiyorum dedim. O zaman Fenerbahçe oldu. Sonrasında Fenerbahçe ile 2 seneyi tamamladım Roma'dan teklif geldi. İlk olarak Roma beni satın almak istedi. 10 Milyon Euro verdiler, ama Aziz Başkan beni bırakmak istemedi. Salih, 'ben sana güveniyorum. Başarılı yollar gideceğiz' dedi" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor