Genç futbolcu 1461 Trabzon’a imzayı attı

Genç Futbolcu 1461 Trabzon ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Genç futbolcu 1461 Trabzon’a imzayı attı

Haber61 – Spor Servisi – Geçtiğimiz sezon Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Turgutluspor’da forma giyen 18 Yaşındaki ortasaha oyuncusu Ferhat Katipoğlu 1461 Trabzon ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Trabzon’a gelen genç oyuncu yapılan görüşme sonrasında 1461 Trabzon ile sözleşme imzaladı. Transfer karşılığında Turgutluspor'a 100 Bin TL ödeneceği, oyuncunun Trabzonspor ile antrenmanlara çıkması halinde Turgutluspor'a 300 Bin TL daha ödeme yapılacağı öğrenildi. Ayrıca Ferhat Katipoğlu'nun bir diğer kulübe transferinden de Turgutluspor'un yüzde 15 pay alacağı belirtildi.

Trabzonspor yöneticisi Haluk Şahin transfer ile ilgili olarak Haber61’e yaptığı açıklamada genç oyuncunun 5 yıllık imza attığını belirterek, “1461’de pişecek yukarıya alacağız. Genç futbolcu gelecek önce oradaki yemeğini yiyecek. Öğrenecek, dersine çalışacak. Sınavına girecek ve buraya gelecek. Bundan sonra yöntem bu.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor