Gaziantep’in Trabzon’u BAL liginde

Ankas İstiklalspor adını BAL ligine yazdırdı.

Gaziantep’in Trabzon’u BAL liginde

Gaziantep’te yaşayan Karadenizlilerin oluşturduğu Ankas İstiklalspor, Süper Amatör Kümede şampiyon olmasının ardından adını BAL ligine yazdırdı.


Bordo – Mavili renklerden oluşan Ankas İstiklalspor, süper amatör kümede şampiyonluk ipini göğüsledikten sonra hızını kesmedi.

Bölgesel Amatör Liglerinde 7 sezondur aralıksız mücadele eden Şehitkamil Belediyespor ile oynanan Play Out karşılaşasının galibi Ankas İstiklalspor, Gaziantep’te ki Karadenizlilerin gururu olmaya devam ediyor.

Kulüp başkanlığını Trabzonlu Alaettin Atalar’ın yaptığı bordo – mavili ekip, Gaziantep Süper Amatör liginde şampiyon adaylarının oldukça fazla olmasına rağmen bütün rakiplerini geride bıraktı.

Ankas İstiklalspor, sezonun son haftasına İslahiyespor’un bir puan gerisinde girdi. Ligin son karşılaşmasını ise yine İslahiyespor ile deplasmanda oynayan Bordo – Mavili ekip, rakibini sahasında mağlup ederek evine şampiyonluk kupasıyla döndü. Daha sonra Play Out karşılaşmasında futbol severlerin farklı mağlup olmasını beklediği Ankas İstiklalspor kalesinde gördüğü golle geriye düşmesine rağmen mücadeleden kopmadı. Kazanma hırsını daha da artıran ekip, Hüseyin Yılmaz ile beraberliği yakalayarak ilk yarıyı eşitlikle kapattı. İkinci yarıda ise İsa Türkmen’in müthiş golüyle öne geçti ve tahminleri tersine çevirerek BAL liginin bileteni cebine koydu.

Gaziantep’in Trabzon’u BAL liginde

Gaziantep’in Trabzon’u BAL liginde

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor