Futbol efsanesi Maradona: Kalben Filistinliyim

Maradona, Filistin Devlet Başkanı Mahmed Abbas'a Filistin'e destek verdiğini söyledi.

Futbol efsanesi Maradona: Kalben Filistinliyim

Arjantinli futbol efsanesi Diego Maradona, dün Rusya'nın ev sahipliğinde yapılan 2018 Dünya Kupası'nın Moskova'daki finalini izleyen liderlerden biri olan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'la bir araya geldi. Maradona Abbas'a "Kalben Filistinliyim" dedi.

Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas, Rusya'ya düzenlediği ziyaret kapsamında Arjantinli futbol efsanesi Diego Maradona ile 2018 Dünya Kupası finalinden önce  Moskova'da bir araya geldi.

Gelmiş geçmiş en iyi futbolculardan biri olarak değerlendirilen Maradona, görüşmede Abbas'a  "Kalben Filistinliyim" diyerek, Filistin'in davasının yanında olduğunu belirtti.

​'BU ADAM FİLİSTİN'DE BARIŞ  İSTİYOR'

Instagram'da Abbas'a sarılırken fotoğrafını da paylaşan Maradona mesajında da "Bu adam Filistin'de barış istiyor. Başkan Abbas'ın bir ülkesi var ve buna hakkı var" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler