Fenerbahçe ve Galatasaray arasında ‘Emre’ savaşı 

Trabzonspor’un oyuncularını lig bitmeden ayartıyordun hatırladın mı?

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında ‘Emre’ savaşı 

Haber61/Haber Servisi
 

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında yaşanan Emre Akbaba savaşı Trabzonsporlulara geçmişi hatırlattı.

Emre Akbaba'yı isteyen Galatasaray aynı futbolcu için devreye giren Fenerbahçe'ye sitem ederek  "Bizim talip olduğumuz oyuncuyu arkadan niye ayartıyorsunuz. Büyük kulüpler böyle yönetilmez, ararsın sorarsın ilgilenmiyorsak sen görüşürsün. Sizin yaptığınız büyük kulüp değil, başka şeydir” diyerek laf attı.

Ancak aynı camia Trabzonspor’un oyuncularını maç günü ayarttıklarını unutttu.

Yaşanan gelişmeler,  "Trabzonspor’un as futbolcularını nasıl kandırmaya çalıştıklarını hatta lig devam ederken bir sonraki sezon için verdikleri sözleri ne çabuk unuttular?" dedirtti.

FENERBAHÇE İLE GALATASARAY BİR BİRİNE GİRDİ

Abdurrahim Albayrak'tan Ali Koç'a Emre tepkisi..  Abdurrahim Albayrak, Emre Akbaba'yı 'G.Saraylıyım' demesine rağmen transfer etmek isteyen Ali Koç'a canlı yayında tepki gösterdi. Albayrak, "F.Bahçeliyim deseydi ben almazdım" dedi.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Emre Akbaba savaşı yaşanıyor...

Sarı-lacivertlilerin Alanyaspor ile anlaştığı yönünde çıkan haberler hakkında konuşan Albayrak, oyuncunun Galatasaray'a gelmek istediğini söyledi.

İşte Albayrak'ın sözleri:

"2-3 aydan beri sevgili Alanyaspor Başkanı ile Emre Akbaba'yı konuşuyoruz. Ankara'da 1 saate yakın bir konuşma yaptık. Bizden 7 milyon euro istediler. Sözleşmesi son sezonda olan bir futbolcuya bu parayı veremeyiz. Biz buraya 100 liranın hesabını yaparak geldik. Son biz 2,5 milyon euro teklifte bulunmuştuk, 3 milyon euroya çıktık. Dün Kulüpler Birliği toplantısında Hasan Başkan'ı davet ettim. Bizim vereceğimiz para 3 milyon eurodur dedim. 3 milyon euroda anlaşamadık. Kendisi 'ben yönetici arkadaşlarla görüşüp bilgi vereceğim' dedi."

ÇOCUĞU ZORLUYORLAR
"Ancak ben takip ettim, o saatlerde Alanya'ya bir sefer olmadığın öğrendim. Hasan Başkan, Alanya Fenerbahçeliler Dernek başkanı, futbolcu Galatasaraylı... Ben en son 12 buçukta konuştum. Şu anda da gitmesi için çocuğu zorluyorlar ama Emre de 'Ben Galatasaraylıyım' diyor. Biz de bir değerlendirme yapacağız. Kulübümüz için, Emre için, Alanya için hayırlısı neyse onu nasip eylesin."

FENERBAHÇELİ OLSAYDI BEN ALMAZDIM

Ali Koç'a da göndermelerde bulunan Albayrak, "Bir futbolcu bana 'Ben Fenerbahçeliyim, Fenerbahçe'ye gitmek istiyorum' derse, ben o futbolcuyu almam. 'Sen Şampiyonlar Ligi için gidiyorsun ama seni oynatmazlar' diye aklını çelmeye çalışıyorlarmış ama böyle bir şey olamaz. Biz onu Şampiyonlar Ligi'nde oynatacağız. Beşiktaş kulübüyle karşılıklı alışverişlerde sormadan hareket etmem. Dün bile Fikret Başkan'a teşekkür ediyorum. Bir futbolcuyla ilgili görüş aldım kendisinden, problem yoktur alabilirsin dedi. Büyük kulüpler arasındaki ilişki böyle olmalı" dedi.

MEHMET TOPUZ OLAYINA BENZİYOR
Ezeli rakiplerin Emre için giriştiği bu yarış, akıllara Mehmet Topuz transferinde yaşanan olayları getirdi.
Beşiktaş'a transfer olmak istediğini söyleyen Topuz, siyah-beyazlı formayı giymiş ancak kulübü Kayserispor'un Fenerbahçe ile anlaşmasından dolayı sarı-lacivertli takıma transfer olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor