Turgay Beşyıldız

Turgay Beşyıldız

Fatsa'nın yedek kulübesi

Turgay Beşyıldız FATSA'dan yazıyor

Geçen hafta Cizre'den orta hakem Bayram Başkan'ın kötü yönetimiyle 3 puan bırakan 1461 Trabzon takımı, bu hafta da deplasmandaydı.

Küme potasından uzaklaşma mücadelesi veren her iki takımın karşılaşmasının, ilk 25 dakikası içerisinde. Vedat, Fatih Çolak ve Ali Say ile üç net gol pozisyonunu değerlendiremeyen ev sahibi Fatsaspor' un yanı sıra Serkan, Serhan ve Yağızcan ile de üç net golü kaçıran konuk ekip Trabzon oldu.

Özellikle Yağızhan' ın üst direkte patlayan nefis şutu, bir an tribündekilerin nefesini kesti...

Kayyum da olan Fatsa Belediyespor'un geçici başkanı İbrahim Eroğlu ile 1461' in başkanı Haluk Şahin ve yöneticilerinin tribünde yer aldığı karşılaşmanın ilk golünü, ilk yarı bitmeden bordo mavililer buldu.

Serkan sağdan gelen ortaya gelişine, çok iyi falso vererek iyi vurunca, golü buldu.

*

Karşılaşmanın 2.yarısına, ilk 45 dakikaya nazaran daha kötü başlayan her iki takımdan, sarı lacivertliler beraberlik golünü bulmak için uğraş verirken, bordo mavililerde galibiyeti korumak için, her nedense daha defansif bir görüntü verdiler.

Halbuki rakibinin üzerine gitse 2.golü bulabilirdiler.

Oyunun 64.dakikasında 1461 Trabzon'un yeni transferlerinden Serhan, yakaladığı gol pozisyonunda topu ayağından fazla açınca, dönen o top Fatsaspor'a, Vedat' ın ayağından beraberlik golünü getirdi.

Maçın 77.dakikasında Fatsasporlu oyuncu, topu ceza alanı içerisinde elle kesmesine rağmen, fotoğrafı net gören orta hakem Alirıza Altunbakır, pozisyonu 'es' geçti.

Maçın uzatmaları oynanırken, kısa bir süre önce oyundan alınan Serkan Kılıç, yedek kulübesinden yan hakeme küfür edince, sarı kart gördü. Uzatmalarda da aynı şeyi yapınca, 2.sarı dan kırmızı kartla oyundan atıldı ve ortam gerginleşti.

Bana göre takımın bel bağladığı bu eski Galatasaraylı oyuncu, önlerindeki seyircisiz oynanacak olan Cizre deplasmanına gitmemek için, kendini yedek kulübesinde bile attırdı.

Bitiş düdüğüyle beraber saha içi ve çıkış koridorunun içi karıştı. Koridorda ise duruma sivillerde karışınca 1461 Trabzon ekibi başkanı da dahil darp edildi.

Bence sadece Fatsasporlu Serkan Kılıç'ın neden olduğu bu gerginlik neticesinde, kavgalar, itişmeler, kalkışmalar, benimde yıllar önce formasını giydiğim ev sahibine yakışmadı. 1461 ekibinde golün pasını veren Arif'in, gol sevincinde de biraz daha sakin olması gerektiği gibi!

Bana göre 1-1 lik skora rağmen istenmeyen bu görüntülere neden olan, Fatsa Belediyespor Kulübü değil, bu takımın yedek kulübesiydi. Teknik adamları İsmail Cem Cambaz'da kendi kulübesini olay çıkmaması için sakinleştireceğine, istemese de gaz verdi. Vesselam, futbol adına hiç mi hiç yakışmadı.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR