Uğurcan Çakır'dan gerginliğe yönelik açıklama! "Markus hocamdan özür dilerim"

Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır, Markus Gisdol'den özür diledi.

Uğurcan Çakır'dan gerginliğe yönelik açıklama! "Markus hocamdan özür dilerim"

Samsunspor ile Trabzonspor arasındaki müsabaka sonrası Markus Gisdol ile Uğurcan Çakır arasında sözlü tartışma yaşanmıştı.

Kaptan Uğurcan Çakır sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile Markus Gisdol'den özür diledi.

Çakır konuya yönelik yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Maçın atmosferiyle yaşanan bi olay. Markus hocamdan özür dilerim."

NE OLMUŞTU?

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 35. hafta mücadelesinde deplasmanda Samsunspor'a konuk oldu ve sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Bordo mavili ekip adına mücadeledeki tek gol Enis Bardhi'den geldi.

Mücadelenin ardından Trabzonspor'da kaptan Uğurcan Çakır ile Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol arasında sözlü tartışma yaşandı. İkili arasında ufak çaplı fiziki temas da yaşanırken, tartışma sonrası Uğurcan Çakır sinirli şekilde soyunma odasına yöneldi.

Öte yandan Trabzonsporlu futbolcular ile Samsunsporlu futbolcular arasında da kısa süreli sözlü tartışma yaşanırken, bordo mavili takımın yardımcı antrenörü Egemen Korkmaz saha ortasına gelerek futbolcuları soyunma odasına davet etti. Kısa süreli gerginlik büyümeden yatıştırıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler