Trabzonspor'da Avcı Samsunspor maçı sonrası konuştu: "Bizi yukarı doğru çekmesi gerekirken..."

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Samsunspor mağlubiyeti sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 35. hafta mücadelesinde deplasmanda Samsunspor'a konuk oldu ve sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Bordo mavili ekip adına mücadeledeki tek gol Enis Bardhi'den geldi.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, Samsunspor mağlubiyeti sonrası basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;

"Basit ama doğru oynadılar. Direkt oyunları var. Bu planları her maç öyle. Biz buna doğru cevap veremedik. Oyuna giremedik. Tam oyuna tutacakken kornerden kendi kalemize gol attık. Geçen hafta da geriye düşmüştük. Bunlar olabilir. Bu oyunu oynarken oyuna genişlik verip sayısal olarak fazla girdiğimiz ceza sahasında doğru şeyler yapamadık. Hem bireysel hem oyun performansımız altta kaldı. Doğru ve şık olmadı.

Rakiplerden birine 6, birine 7 puan önde olmk bile bizi yukarıya doğru çekmesi gerekirken aşağıya doğru çekti. Rakip bizden daha iyi oynadı. Biz sertlik ve mücadeleyle doğru cevap veremedik. Rakibimizi tebrik ediyoruz.

Futbol iyileştirme gücü olan bir oyundur. Dilimizi, üslubumuzu değiştirmedikçe gönlümüzü dönüştüremeyeceğiz. Hayatta ölüm, kalım, savaş yoktur. Mücadele vardır. Bu müsabakalar oynanmaya devam edecek.

Burada bir sürü olumsuzluk var. Bunları kaldırıp Karagümrük maçında en iyisini yapmak ve ligde de üçüncü olarak bitirmek istiyoruz."

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
49 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler