Fatih Tekke fark yaratıyor!

Fatih Tekke TFF 1. Lig'e adeta damga vurdu

Fatih Tekke fark yaratıyor!
Haber61 Spor Servisi

TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da görev yapmaya başlayan Fatih Tekke görevde olduğu süre içerisinde takımıyla çıktığı 6 maçta 4 galibiyet ve birer beraberlikle yenilgi aldı.

Göreve geldikten sonra küme düşme hattında umudu azalmış olan Denizlispor'u ayağa kaldırarak üst sıralarla olan puan farkını eriten Tekke, ligin üst sıralarına da şekil verdi.  Zirvede yer alan ekiplerden Giresunspor, Ümraniyespor ve Gaziantep FK'yı peş peşe 2-0'lık sonuçlarla geçen Tekke'nin ekibi Manisaspor ile 2-2 berabere kaldıktan sonra Adana Demirspor'a ise 3-1 yenildi. Denizlispor son maçta ise BB. Erzurumspor'u 2-1 yenmeyi başardı.

Bu sonuçların ardından rakipleriyle arasındaki farkı eriten Fatih Tekke'li Denizlispor 30 puanla 16. sırada yer alırken, en yakın rakipleri Eskişehir maç eksiğiyle 31 puanla 15. , Samsunspor 32 puanla 14. , Adanaspor maç eksiğiyle 33 puanla 13. ve Adana Demirspor 34 puanla 12. sırada bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor