"Cavanda transferinde hırsızlık..."

Levent Nazifoğlu, “Galatasaray’da hepimiz kirlenmiş, para götürmüş vaziyetteyiz. Hepimizin banka hesaplarının izi sürülsün” dedi.

"Cavanda transferinde hırsızlık..."
G.Saray eski yöneticisi Levent Nazifoğlu,  gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Nazifoğlu, Trabzonspor'dan transfer edilen Cavanda konusunda da açıklamalarda bulundu

CAVANDA KIRMIZI ÇİZGİ
Nazifoğlu, özellikle Cavanda transferiyle ilgili şu yorumu yaptı: "Cavanda'yı bonservis bedeli ödemeden alalım dedik. Başkan (Özbek) 'Ben kefilim, Trabzonspor zor durumda. Bunu mutlaka bir şekilde almamız lazım. Trabzonspor'la böyle bir pazarlığa girmeyelim' dedi. Hatta 'Başarısız olursa parasını ben ödeyeceğim' demişti. Bu arada Başkan Mustafa Cengiz de 'Cavanda bedava gelebilirdi, burada bir hırsızlık var mı bilmiyorum. Araştırmak, bakmak lazım' dedi. Hep birlikte göreceğiz neler olacak."

BEN KARŞI ÇIKTIM
Eski yönetici Nazifoğlu, Cavanda transferi gündeme geldiğinde karşı çıktığını belirterek, "Hoca istiyordu, gerçi biz hocanın dediklerini çok yapan bir yönetim değildik" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor