Bu hafta herkes spor yapacak!

Amatör Spor Haftası, Trabzon’da başlayan çok sayıda turnuvayla renklenecek.

Bu hafta herkes spor yapacak!

İnsanları sporla daha çok buluşturmak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığınca başlatılan Amatör Spor Haftası, Trabzon’da başlayan çok sayıda etkinlikle devam ediyor. Hafta sonu atletizm yarışları ve görme engelliler satranç müsabakaları ile başlayan hafta boyunca karate, judo, eskrim, görme engelliler futbol, hentbol, karate, masa tenisi, satranç ve veteranların katılacağı futbol müsabakaları ile devam edecek.

Amatör Spor Haftası nedeniyle valilik önünde düzenlenen törene Trabzon Vali Yardımcısı Ayhan Durmuş, Ortahisar Belediye Başkan Vekili Abdullah Uraloğlu, Trabzon Gençlik ve Spor il Müdür Vekili Adnan Köseoğlu ve ASKF Trabzon Şube Başkan Yardımcısı Sebahattin Alemdar ile şube müdürleri, antrenörler ve öğrenciler katıldı.  Adnan Köseoğlu, hedeflerinin her yaştan, herkese spor yaptırmak olduğunu söyledi.

Hafta boyunca devam edecek olan etkinliklerin ardından yeni proje ve etkinliklerle 7’den 70’e herkese ulaşmaya çalışacaklarını ifade eden Köseoğlu, “Bir yandan hareketsiz yaşama son vermek, bir yandan gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan, onları sporla buluşturarak uzaklaştırmayı hedefliyoruz. Diğer yandan da bu tür etkinlerle yetenekli isimleri tespit edip Trük sporuna kazandırmak istiyoruz” diye konuştu.

Bu hafta herkes spor yapacak!

Bu hafta herkes spor yapacak!

Bu hafta herkes spor yapacak!

Bu hafta herkes spor yapacak!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler