BNU Altın Kolye Futbol Turnuvası başladı

Bizim Neslin Uşakları Altın Kolye Futbol Turnuvası başladı.

BNU Altın Kolye Futbol Turnuvası başladı

Bu yıl ikincisi düzenlenen Bizim Neslin Uşakları Altın Kolye Futbol Turnuvası başladı.

Bizim Neslin Uşakları Derneğinden yapılan yazılı açıklamada, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu sahasında ikincisi düzenlenen Bizim Neslin Uşakları Altın Kolye Futbol Turnuvası'nın açılışına, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, Bizim Neslin Uşakları Derneği Başkanı Ergun Demirsoy, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cahit Erdem katıldı.

BNU Altın Kolye Futbol Turnuvası başladı

Turnuva öncesi açılış konuşmasını yapan Bizim Neslin Uşakları Derneği Başkanı Demirsoy, altın kolye turnuvasının 40 yıl önce yapılan ve o günden beri unutulmayan efsane bir turnuva olduğunu ifade etti.

Altın kolyenin iki felsefesi bulunduğunu aktaran Demirsoy, şunları kaydetti:

"Birincisi, çocuklar ve gençler kendi takımlarını kendileri kurdu. Trabzonspor alt yapısına futbolcu seçmek için, çocuklar kendi takımlarını kurup geliyorlar. Alt yapıya girmek için herhangi bir insiyatife ihtiyaçları yok. İkincisi ise mahalle takımları vardı ve bütün takımlar bir araya gelince bir karnaval bir festival havası esiyordu."

BNU Altın Kolye Futbol Turnuvası başladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise, altın kolye gibi başarısı ve hatırası olan bir turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu da, "Trabzonsporumuzun tekrar eski günlerine dönebilmesi için böyle bir umudun tekrar yeşerebilmesi için. Eskiden yaptığı doğruları yinelemesi gerekir. Bu anlamda çok önemli bir faktör olan Trabzonspor'a yeni futbolcular yetiştirmesinde önemli bir faktör olan altın kolye futbol turnuvasının tekrar yapılmasını çok doğru bir gelişim olarak görüyorum." ifadelerini kullandı.

BNU Altın Kolye Futbol Turnuvası başladı

Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, bu tür etkinliklere ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erdem de, turnuvanın Trabzon futbolunun geleceğine teminat teşkil etmesi açısından önemli olduğunu vurguladı.

Açılış konuşmalarının ardından Narlıbahçe-Maçka ve Çarşıbaşı Mavi Kaplanlar takımları karşı karşıya gelerek açılışa özel maç yaptı.

BNU Altın Kolye Futbol Turnuvası başladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor