Başkan açıkladı: Trabzonspor genç stoperi istiyor

Trabzonspor, Kardemir Karabükspor'un genç stoperini transfer etmek istiyor

Başkan açıkladı: Trabzonspor genç stoperi istiyor

Kardemir Karabükspor Başkanı Mehmet Aytekin, 19 yaşındaki stoper Tayyib Talha Sanuç'un transferi için Trabzonsporlu yöneticilerin kulübe geldiklerini açıkladı.


Kardemir Karabükspor Başkanı Mehmet Aytekin, düzenlediği basın toplantısında kulübe transfer yasağının gelip gelmeyeceği ile ilgili olarak, "Şu anda 2 futbolcunun paralarını Haziran ayının 10'una kadar ödemezsek bize transfer yasağı geliyor. Bu da 220 bin TL civarı. Uzlaşma Çözüm Kurulu'ndaki dosyalarımızda yaklaşık 11 tane futbolcu var. Ödememiz gereken çoğunun kararı çıktı. Ama bize evrak gelmedi. Bugün mü, 1 ay sonra mı, transfer sezonu açılır o zaman mı gelir bilmiyoruz, sürpriz" dedi.

Başkan açıkladı: Trabzonspor genç stoperi istiyor

TAYYİB'E TRABZONSPOR'DAN TEKLİF VAR

Tayyib Talha Sanuç'un transferi için Trabzonsporlu yöneticilerin kulübe geldiklerini açıklayan Aytekin, "Bana teklif yapmayın. Resmi yolla faks ile bize futbolcu istediğinizi söyleyin. Bizde yönetim olarak bir karar alalım, hiçbir şaibeye meydan vermeden" dediğini belirtti.

Teknik direktör Ünal Karaman'ın sözleşmesinin devam ettiğini hatırlatan Aytekin, "Ünal hocanın bizden alacağı vardı. Hala daha maaşını alamadı. Hiçbir şekilde problem çıkarmayıp kafası karışan futbolcuların ligi bitirmelerini sağladı. Ünal hocaya teşekkür ediyorum. Bu da bir başarıdır. Sözleşmesi devam ediyor. Ünal hoca kalacak. Para problemimiz var, çözeceğiz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler