Antalya'da futbolcular Cuma namazında buluştu

Trabzonspor'un eski futbolcuları Aykut Demir, Umut Bulut, İshak Doğan ve Fatih Atik futbolcu arkadaşlarıyla cuma namazında buluştu

Antalya'da futbolcular Cuma namazında buluştu

Antalya Belek’te devre arası kampında bulunan futbolcular Dinler Bahçesi Camii’nde cuma namazı kıldı. Futbolcular arasında Trabzonspor'un bir çok eski futbolcusu da yer aldı. Umut Bulut, İshak Doğan, Aykut Demir ve Fatih Atik cuma namazına giderken buluşarak sohbet etti.

Devre arası kampı için Antalya’da bulunan futbolcular cuma namazı için Belek Dinler Bahçesi'nde bir araya geldi. Süper Lig ve TFF 1., 2. ve 3. Lig takımlarının kamp için bulunduğu Antalya Belek’te futbolcular cuma namazını bir arada kıldı. 

Trabzonspor'un eski futbolcularından Giresunspor forması giyen Aykut Demir ilgi odağı olan isimlerden biri olurken yine bordo mavililerin eski futbolcularından Kayserisporlu Umut Bulut ile Mehmet Topal gibi isimler de namaz da bulunanlar arasındaydı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor