Alanzinho Trabzon'a geldi!

Trabzonspor'un yeni transfer Alan Carlos Gomes Da Costa "Alanzinho", Trabzon'a ulaştı.. Havaalanında toplanan bordo mavili taraftarlar, Brezilyalı yıldızı coşkulu bir şekilde karşıladı.. Alanzinho, yaptığı açıklamada "Kendimi burada yabancı olarak hissetm

Alanzinho Trabzon'a geldi!

Trabzonspor'un yeni transfer Alan Carlos Gomes Da Costa "Alanzinho", Trabzon'a ulaştı.. Havaalanında toplanan bordo mavili taraftarlar, Brezilyalı yıldızı coşkulu bir şekilde karşıladı.. Alanzinho, yaptığı açıklamada "Kendimi burada yabancı olarak hissetmiyorum, evimde gibiyim" dedi..

THY'nin tarifeli seferiyle İstanbul'dan Trabzon'a gelen Alanzinho'yu, havaalanında kalabalık bir taraftar grubu coşkuyla karşıladı. Brezilyalı oyuncuyu bir süre omuzlarında taşıyan taraftarlar, sevgi gösterilerinde bulundular.

Alanzinho, burada yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un büyük bir taraftar kitlesine sahip bir takım olduğunu ifade ederek, ''Kendimi burada yabancı olarak hissetmiyorum, evimde gibiyim. Uzun süren bir transfer dönemi oldu. Ancak bunun sonucunda nihayet Türkiye'ye geldim'' dedi.

Kendini Trabzonspor'da da göstereceğine inandığını ifade eden Alanzinho, ''Bir Brezilyalı olarak çok iyi bir tekniğe sahibim. Topa hakimiyetim çok iyi. Çok hızlı hareket ederim. Bu özelliklerimi herkese göstereceğim'' diye konuştu.

Bu arada bugün düzenlenecek imza töreniyle Brezilyalı futbolcunun, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4.5 yıllığına bordo-mavili kulüple resmi sözleşmeyi imzalayacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor