Şener Alanzinho için konuştu

Konuşmasında Alanzinho gibi iyi ve hızlı bir futbolcuyu transfer etmekten mutlu olduğunu olduğunu söyleyen Başkan Şener “Benim takımıma sol kanat oyuncusu lazımdı, Hoca dediki;bu transfer sonrasında Trabzonspor sezon sonunda şampiyon olabilir” dedi. Alanz

Şener Alanzinho için konuştu

Konuşmasında Alanzinho gibi iyi ve hızlı bir futbolcuyu transfer etmekten mutlu olduğunu olduğunu söyleyen Başkan Şener “Benim takımıma sol kanat oyuncusu lazımdı, Hoca dediki;bu transfer sonrasında Trabzonspor sezon sonunda şampiyon olabilir” dedi.

 

Alanzinho'nun Trabzonspor için neden bu kadar önemli olduğu şeklindeki soruya Şener “Bizim için neden Alanzinho önemli, çünkü bize sol kanat oyuncusu lazımdı, o da iyi bir sol kanat oyuncusu” cevabını verdi.

 

Bu transferin gerçekleşmesinden son derece mutlu olduğunu da ifade eden Sadri Şener, Türkiye Liglerinde çok fazla Brezilyalı olduğunu, Brezilyalı futbolcuları tanıdığını da ifade ederek şöyle konuştu “Alanzinho küçük ama hızlı, ilginç bir futbolcu. Tüm Trabzonspor taraftarları onu çok sevecek” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor