Halil Umut Meler, EURO 2024'te Türkiye'yi Temsil Edecek

UEFA, EURO 2024'te görev yapacak hakemleri açıkladı. Türk hakem Halil Umut Meler, 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında Almanya'da düzenlenecek turnuvada düdük çalacak.

Halil Umut Meler, EURO 2024'te Türkiye'yi Temsil Edecek

UEFA, Almanya'nın ev sahipliğini yapacağı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) görev alacak hakemleri duyurdu. 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan turnuvada Türk hakem Halil Umut Meler, sahada adaleti sağlayacak 19 orta hakem arasında yer alacak.

FIFA kokartına sahip olan Meler, daha önce de uluslararası maçlarda başarılı yönetimleri ile tanınmaktadır. Meler'in yardımcı hakemleri ise Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy olurken, Alper Ulusoy Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak turnuvada görev yapacak.

Bu sene UEFA ile Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) arasındaki iş birliği çerçevesinde Arjantinli hakem Facundo Tello da turnuvada düdük çalacak hakemler arasına katıldı.

EURO 2024'te görev yapacak diğer önemli hakemler arasında Artur Soares Dias (Portekiz), Jesus Gil Manzano (İspanya), Marco Guida, Daniele Orsato (İtalya), ve Michael Oliver, Anthony Taylor (İngiltere) gibi isimler bulunuyor. Turnuva, Avrupa'nın dört bir yanından gelen hakemlerle gerçek bir uluslararası iş birliği ve yetenek gösterisine sahne olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor