Yomralılar kenetlendi

Yomra Belediye Başkanı Sağıroğlu, Yomralı Muhtarlar ve İstanbul Yomralılar Derneği yönetim kurulu ile yemekte bir araya geldi.

Yomralılar kenetlendi
 Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Yomralı Muhtarlar ve İstanbul Yomralılar Derneği yönetim kurulu ile yemekte bir araya geldi.
 
Yemeğe 25 mahalle muhtarı ile İstanbul’dan gelen dernek yöneticileri ve belediye meclis üyeleri katılırken, yemeğin açılış konuşmasını yapan Yomra Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Gençtürk, birlik ve beraberlik yemeğine iştirak eden herkese teşekkür etti.

 
Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ise yaptığı konuşmada, “Dernekler, sivil toplum kuruluşlarının ilk basamağıdır. Birlikteliği, dayanışmayı, yardımlaşmayı, kültürel varlıkları ortaya çıkararak yaşatmayı ve geliştirmeyi amaçlar. Üyeler ve hemşeriler arası iletişim kurulmasını sağlar. Biz Yomra Belediyesi olarak sivil toplum örgütlerimizin her zaman yanındayız.
 
Esas başarı güzel şeyler yapmak, güzel şeylere vesile olmak ve insanların gönlünde yer tutmaktır. Her ne makam ve mevkide olursak, hangi sıfatla toplum içinde yer alıyorsak alalım hayra vesile olmak kadar güzel bir şey yoktur” diye konuştu.
 
İstanbul Yomralılar Derneği Başkanı Şahin Çakır ise 20 Mayıs’ta Gebze’de düzenleyecekleri birlik ve beraberlik gecesine güzel bir organizasyonla hazırlandıklarını belirterek “Bütün Yomralı hemşehrilerimizi gecemize davet ediyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler