Yıldırım HDP’ye oy verenlerle konuştu: ’Demek ki...’

Seçim çalışmaları kapsamında İzmir'de halkla buluşan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, ev ziyaretine katılanlar arasında HDP'ye oy verdiğini söyleyenlerin de olması üzerine, "Silahlar olmadan barışa şans verelim dediler. Biz de sizler gib

Yıldırım HDP’ye oy verenlerle konuştu: ’Demek ki...’

Seçim çalışmaları kapsamında İzmir'de halkla buluşan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, ev ziyaretine katılanlar arasında HDP'ye oy verdiğini söyleyenlerin de olması üzerine, "Silahlar olmadan barışa şans verelim dediler. Biz de sizler gibi inandık. Görüldü ki irade onlarda değilmiş" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım İzmirlilerin katılımı ile gerçekleşen Güzelbahçe Balıkçı Barınağı açılışının ardından Buca SKM'yi ziyaret etti. Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve ev ziyaretleri de gerçekleştiren Yıldırım, bir ev ziyaretinde farklı görüş ve partiden insanlarla sohbet etti. 1 Kasım seçimlerinin önemine vurgu yapan Yıldırım, "Bu seçimlerde ideolojik kaygıları bir kenara bırakıp güçlü bir Türkiye için el ele vermeliyiz" diye konuştu. Ev ziyaretine katılanlar arasında HDP" ye oy verdiğini söyleyenlerin de olması dikkat çekerken HDP'nin herkesi yanılttığını ifade eden Yıldırım "Silahlar olmadan barışa şans verelim dediler. Biz de sizler gibi inandık. Görüldü ki irade onlarda değilmiş" ifadelerini kullandı.

MARİFETLERİNİ SERGİLEDİ

Buca'da yaptığı seçim çalışmasına İnönü Caddesi'nde esnafları ziyaret ederek devam eden Binali Yıldırım, gördüğü ilgiden memnun kaldı. Ziyaretleri sırasında esnafların sorunlarını ve gündeme ilişkin görüşlerini de soran Yıldırım ikramları geri çevirmedi. Yıldırım, bugüne kadar farklı işlerle meşgul olduğunu hatırlatarak marangozhanede testerenin başına geçti. Yorgancı ile meslek üzerine konuşan Yıldırım, baklavacının ikram ettiği baklavaları vatandaşlarla paylaştı. Berberde usturayı eline alan Yıldırım orada da müşterilere marifetlerini gösterdi. Ziyaretleri sırasında çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşan Yıldırım çocukların hepsiyle tek tek ilgilendi. Minikleri oyuncaklarla sevindirirken vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

"BİRİZ BERABERİZ, DAHA GÜÇLÜYÜZ"

Akşam saatlerinde yaklaşık 2 bin kişinin katılımıyla bir akşam yemeği organize eden Bucalılar, Binali Yıldırım'ı coşkuyla karşıladı. Buca Cennet Vadisi'nde düzenlenen yemeğe teşkilat üyelerinin yanı sıra Güneydoğu ve Doğu Anadolu'dan çok sayıda vatandaş katıldı. Buca Güçbirliği Platformu'nun düzenlediği gecede konuşan Binali Yıldırım şöyle konuştu: "Bu ilke için vatan için canlarını gözünü kırpmadan veren aziz şehitlerimizi saygı ve rahmet ile anıyoruz. Hainler bilsin ki; biz doğusuyla batısıyla biriz, beraberiz. Bu millet ne badirelerden geçti. İçte dışta her türlü düşmana karşı göğsünü siper eden bu millet bunu da atlatacak. Kardeşlerimize atılan her kurşun bizi daha güçlü hale getiriyor. Ülkemizin neresinden olursak olalım etle tırnak gibiyiz. Bize kimse ayrılık tohumları ekemez. Birlikte çok daha güçlüyüz. Bu sesler Türkiye'nin her köşesinde dalga dalga duyulacak ve birliğimizi bozmak isteyenlerin tepesine balyoz gibi inecek. Bu ülkeyi terörle, korkutmakla, öldürmekle asla bölemeyeceklerini gördüler. Ülkeyi bölmekten artık bahsetmiyorlar. Onlara yeni bir görev verildi. Suriye'ye yaptıklarını yapmayı planlıyorlar. Dışarıdan yıkmak mümkün değil. Onun için içeriden yıkmanın hesabını yapıyorlar. Terör ile bombalar ile canlarımızı alıyorlar."

Yıldırım HDP’ye oy verenlerle konuştu: ’Demek ki...’

Yıldırım HDP’ye oy verenlerle konuştu: ’Demek ki...’

Yıldırım HDP’ye oy verenlerle konuştu: ’Demek ki...’

Yıldırım HDP’ye oy verenlerle konuştu: ’Demek ki...’

Yıldırım HDP’ye oy verenlerle konuştu: ’Demek ki...’

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler