Yeni kadın kolları başkanı o isim oldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Lütfiye Selva Çam'ın AK Parti Kadın Kolları Başkanı olduğunu açıkladı.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Bugün MYK toplantımızda aldığımız karar

Yeni kadın kolları başkanı o isim oldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Lütfiye Selva Çam'ın AK Parti Kadın Kolları Başkanı olduğunu açıkladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Bugün MYK toplantımızda aldığımız karar gereği yeni kadın kolları Başkanımız Ankara Milletvekilimiz Sayın Lütfiye Selva Çam olmuştur. Önceki Kadın Kolları Başkanımız Sayın Azize Sibel Gönül çok müstesna başarılarla bir döneme imza attı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Sayın Çam'a yeni görevinde başarılar diliyoruz. Kadın kollarımızın tüm üyelerini bir kere daha kutluyoruz. Bu vesileyle bir kere daha, siyasi hayatımızın en dinamik unsurları olan Türkiye'deki tüm kadın kollarımızla gurur duyduğumuzu belirtiyoruz" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset