Türkiye'nin en genç milletvekili Salih Cora oldu

Haber61 – Haber Servisi – 1 Kasım seçimleri sonrasın da Trabzon’da Ak Parti 5 milletvekili çıkardı. Trabzon’da 8 milletvekili sayısının 6’ya çekilmesinden sonra Ak Parti İlk kez bu sayıya ulaşmış oldu. Trabzon’da AK Parti’nin 5 Sıradan Milletvekili seçile

Türkiye'nin en genç milletvekili Salih Cora oldu

Haber61 – Haber Servisi – 1 Kasım seçimleri sonrasın da Trabzon’da Ak Parti 5 milletvekili çıkardı.

Trabzon’da 8 milletvekili sayısının 6’ya çekilmesinden sonra Ak Parti İlk kez bu sayıya ulaşmış oldu.

Trabzon’da AK Parti’nin 5 Sıradan Milletvekili seçilen Salih Cora, İlk açıklamasını Haber61’e yaptı. Cora, “ Trabzon’a teşekkür ediyorum, evladına sahip çıktı. Trabzon için çalışıyordum her dönemde bu il için çalışmanın hevesini içimde bulunduruyordum. Bugünde TBMM’ye giderek çalışacağım, Trabzonlu'nun milletvekili olmanın gururunu yaşamaktayım.”dedi.

Öte yandan muhabirimiz çiçeği burnunda milletvekili Cora’ya, “ TBMM’nin en geç Milletvekilisiniz ne düşünüyorsunuz?” sorusunu iletti.

Cora, “Evet TBMM’ye giden en genç milletvekiliyim. Eğer yanlış bilmiyorsam öyle 10 isim daha vardı benim yaşıma yakın ama görünen şuan meclisin en genç milletvekiliyim. Trabzon bana bu gururu yaşattı hepsine şahsıma ve partime oy veren herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset