"Türkiye’de terörü CHP bitirir"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'de terörü Cumhuriyetin kurucu partisi CHP'nin bitirebileceğini söyledi.Seçim çalışmaları kapsamında havayolu ile Adana'ya gelen Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak Adana'nın Ceyhan ilçesin

"Türkiye’de terörü CHP bitirir"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'de terörü Cumhuriyetin kurucu partisi CHP'nin bitirebileceğini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında havayolu ile Adana'ya gelen Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak Adana'nın Ceyhan ilçesini ziyaret etti. Burada esnaf ziyaretleri yapan Kılıçdaroğlu, seçim otobüsüne çıkarak Adnan Menderes Bulvarı üzerinde toplanan kalabalığa seslendi. Kılıçdaroğlu, "Çocuklarınızı nasıl sevdiğinizi biliyorum, aynı sevginin vatan sevgisi olduğunu da biliyorum. Gençlerimiz okuyorlar, yetenekliler. Üniversite okuyorlar, bitiriyorlar sonunda işsizlik dedikleri bir belayla yan yana geliyorlar. İşsizliği çözmemiz lazım. Gencecik çocuklarımız, fidan gibi çocuklarımız neden kahve köşesinde otursunlar, neden babalarından annelerinden harçlık ister hale gelsinler. Ben söz veriyorum işsizliği de bitireceğiz. İnşallah üreten Türkiye olacağız. Herkesin ürettiği, herkesin kazandığı bir Türkiye olacağız" dedi.

Kılıçdaroğlu sözlerine şöyle devam etti:

"Terörü bitireceğiz, neden terörü bitirecek parti Cumhuriyet Halk Partisi? Milletin bütünlüğünden, vatanın bölünmezliğinden en büyük güvenceyi verecek olan parti Cumhuriyet Halk Partisi'dir çünkü. Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu partisidir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset