Türk Kızılayı’na kurban bağışı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Kızılayı'na birer hisse Kudüs, Moritanya, Makedonya, Bangladeş, Etiyopya, Çad ve Kosova için olmak üzere toplam yedi hisse yurt dışına, bir hisse ise yurt içine kurban bağışında bulundu.Kurban Bayramı öncesi Türk Kızılayı Başka

Türk Kızılayı’na kurban bağışı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Kızılayı'na birer hisse Kudüs, Moritanya, Makedonya, Bangladeş, Etiyopya, Çad ve Kosova için olmak üzere toplam yedi hisse yurt dışına, bir hisse ise yurt içine kurban bağışında bulundu.

Kurban Bayramı öncesi Türk Kızılayı Başkanı Ahmet Lütfi Akar'ı kabul eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Kızılayı'na kurban bağışı yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Kızılayı Başkanı Ahmet Lütfi Akar ve beraberindekileri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabul sırasında Türk Kızılayı'na kurban bağışında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Kızılayı'na birer hisse Moritanya, Kudüs, Makedonya, Bangladeş, Etiyopya, Çad ve Kosova için olmak üzere toplam yedi hisse yurt dışına, bir hisse ise yurt içine kurban bağışında bulundu.

Türk Kızılayı’na kurban bağışı

Türk Kızılayı’na kurban bağışı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset