Turgay Güngör, Pekşen - Sağıroğlu gerginliğini yorumladı

CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen'in, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu'na suç duyururusunda bulunmasını değerlendirdi.

Turgay Güngör, Pekşen - Sağıroğlu gerginliğini yorumladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’in Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu hakkında suç duyurusuna değindi.


"Trabzon'u betona gömmeyin"

Yomra’da çok katlı binaların nasıl yükseldiğinin ve imar rantının araştırılması gerektiğini vurgulayan Turgay Güngör, “Orada yükselen binalar Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’da sık sık şikayet ettiği malumdur. Sağıroğlu hakkında MHP’li Meclis üyesi Hasan Bayrak ‘Aile şirketlerine haksız kazanç sağladığı, ranta dayalı imar planı hazırlattığı ve rant uğruna ilçe imarının katlettiği’  suçlamalarında bulunmuştu. Ertesi gün feci şekilde Sağıroğlu’nun yakınları tarafından dövüldüğü malumdur.  Hasan Bayrak Sağıroğlu hakkında 9 ayrı iddia ortaya koydu ama kimse bu konuların üstüne gitmedi. Şimdi sayın vekilimiz bu konular üzerine yargıyla gidiyor ve AKP’li milletvekilleri rahatsız oluyor. Neden acaba. AKP’li milletvekillerine önerimiz gitsinler bu konuda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu dinlesinler. Dövülen MHP’li Meclis üyesini dinlesinler. Yomralı’yı dinlesinler. Yomra’da yükselen binalara, imar rantına sahip çıkmasınlar, yeşili korusunlar, Trabzon’u daha çok betona gömmesinler” dedi.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset